Politika zasebnosti

SPLOŠNO

AGRO-DINO d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine solarnielektronskiodganjalec.si, hkrati pa hranimo tudi vso dokumentacijo o komunikaciji z uporabnikom. Osebne podatke kupca bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje ponudb, računov) in s tem povezano ostalo komunikacijo. Podjetje AGRO-DINO d.o.o. ne bo osebnih podatkov kupcev v nobenem primeru predalo nepooblaščenim osebam.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Za ustrezno opravljanje storitev podjetje AGRO-DINO d.o.o. zbira in obdeluje naslednje podatke uporabnikov:

  • Ime in priimek;
  • Naslov
  • Država bivanja
  • Naslov za dostavo
  • Naziv pravne osebe
  • Davčno številko (pravna oseba)
  • Telefonsko številko
  • Naslov elektronske pošte

Podjetje AGRO-DINO d.o.o. zbira in obdeluje tudi vse ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v predpripravljene obrazce v spletni trgovini.

Za pravilnost podatkov, ki jih ob registraciji ali ob spremembi profila vnesejo uporabniki podjetje AGRO-DINO d.o.o. ne odgovarja.

PIŠKOTKI

Spletna trgovina vsakemu uporabniku ob vsakem obisku uporabniku dodeli identifikacijski piškotek, kateri služi za spremljanje nakupovalne košarice. Piškotek se v pomnilniku shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine. Podjetje AGRO-DINO d.o.o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi trajne piškotke, kateri služijo za ustrezno identifikacijo uporabnika ob njegovem naslednjem obisku. Posredno podjetje AGRO-DINO d.o.o. uporablja tudi piškotke storitve Google Analytics, kateri služijo analizi obiskanosti spletnega mesta. Podjetje AGRO-DINO d.o.o. lahko zbrane podatke uporabi za namene statistike obiskanosti spletnega mesta. Vsi podatki uporabljeni v ta namen bodo anonimizirani.

IZJAVA O VAROVANJU ZAUPNOSTI OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI UPORABNIKOV

Podjetje AGRO-DINO d.o.o. se v skladu s predpisi, ki urejajo varovanje osebnih podatkov zavezuje k varovanju osebnih podatkov spletne trgovine. Podatki uporabnikov se brez izrecnega dovoljenja uporabnika ne bodo posredovali tretji osebi, razen če podatke zahteva za to pooblaščena državna institucija če je zakonsko določeno. Podatke lahko podjetje AGRO-DINO d.o.o. uporabi za postopke pred sodišči ali drugimi institucijami kakor tudi za zaščito zakonitih interesov podjetja AGRO-DINO d.o.o.

IZVAJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Podjetje AGRO-DINO d.o.o. ima varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Vsi zaposleni in zunanji sodelavci podjetja AGRO-DINO d.o.o., ki dostopajo do osebnih podatkov so seznanjene z določili pravilnika za varovanje osebnih podatkov, kakor tudi z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uporabniki, registrirani na spletni strani lahko svojo registracijo kadarkoli prekličejo s pisno  zahtevo na info@dino.si. Pred zahtevo o prekinitvi registracije mora uporabnik poravnati vse neporavnane obveznosti. Podjetje AGRO-DINO d.o.o. bo osebne podatke uporabnikov spletne trgovine varoval tudi po prekinitvi registracije.